ÎNREGISTRARE DOMENII .RO €6.50 EUR ANUAL
CERTIFICATE SSL COMODO DE LA €10.00 EUR ANUAL
RESELLER HOSTING NELIMITAT €15.00 EUR LUNAR

Politica de Confidențialitate

Informații importante și prezentarea societății

Website-ul www.reseller.ro și www.reseller.ro/portal sunt deținute de către societatea NAV Communications S.R.L. („noi”).

Ne angajam sa protejam si sa respectam confidentialitatea si datele dumneavoastra cu caracter personal.


Această politică (împreună cu Termenii și Condițiile de Utilizare (a se vedea site-ul nostru) și orice alte documente la care se face referire în aceasta) stabilește baza în care orice date cu caracter personal pe care le colectăm de la dumneavoastră, sau pe care ni le furnizați, vor fi prelucrate de către noi.


Vă rugăm să citiți cu atenție cele ce urmează pentru a întelege viziunea și practicile noastre cu privire la datele dumneavoastră cu caracter personal și la modul în care le vom procesa.


Am numit un Responsabil de prelucrare a datelor cu caracter personal care va răspunde întrebărilor dumneavoastră în legatură cu prezenta politică de confidențialitate. Dacă aveți orice întrebari privind această politică de confidențialitate, inclusiv orice solicitare de exercitare a drepturilor dumneavoastră legale, vă rugăm să contactați Responsabilul folosind detaliile prezentate mai jos.


Detalii de contact:
Denumirea completă a persoanei juridice: NAV COMMUNICATIONS S.R.L.
Adresa de e-mail: legal@reseller.ro

Dacă considerați că nu ne-am îndeplinit vreuna dintre obligațiile stabilite de lege cu privire la datele dumneavoastră cu caracter personal vă informăm faptul că aveți dreptul să depuneți o plângere în acest sens la Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP - www.dataprotection.ro, anspdcp@dataprotection.ro). Cu toate acestea, am aprecia să ne acordați șansa de a rezolva preocuparile dumneavoastră înainte de a vă adresa autorităților competente, prin urmare vă rugăm să ne contactați pe noi în primă instanță.

Modificări la Politica de Confidențialitate și datoria dumneavoastră de a ne informa cu privire la modificări

Este important ca datele cu caracter personal pe care le deținem despre dumneavoastră să fie precise și actuale. Vă rugăm să ne informați dacă datele dumneavoastră cu caracter personal se modifică de-a lungul relației dumneavoastră cu noi.

Link-uri către terți

Acest website poate include link-uri către site-uri, plug-in-uri și aplicații terțe. Făcând clic pe acele linkuri sau activand acele conexiuni, este posibil să permiteți terților colectarea sau partajarea datelor despre dumneavoastră. Noi nu controlăm aceste site-uri web terțe și nu suntem responsabili pentru declarațiile de confidențialitate ale acestora. Atunci când părăsiți site-ul nostru, vă încurajăm să citiți Politica de Confidențialitate a fiecărui site pe care îl vizitați.

Informațiile pe care le putem colecta de la dumneavoastră

Date cu caracter personal sau informații personale înseamnă orice informații despre o persoană fizică care conduc ca respectiva persoană să poate fi identificată. Acestea nu includ date din care identitatea a fost eliminată (date anonime).

Putem colecta, utiliza, stoca și transfera diferite tipuri de date cu caracter personal despre dumneavoastră, după cum urmează:

- Informații pe care ni le furnizați dumneavoastră - Ne puteți furniza informații despre dumneavoastră prin completarea formularelor pe site-ul nostru https://www.reseller.ro (site-ul nostru) și https://www.reseller.ro/portal (site-ul nostru, zona de client) sau prin corespondența purtată cu noi prin telefon, prin e-mail sau prin altă modalitate. Acestea includ informații pe care le furnizați atunci când vă înregistrați pentru a utiliza site-ul nostru, pentru a vă abona la serviciul nostru, pentru a căuta un produs, pentru a participa la forumuri de discuții pe site-ul nostru, pentru a vă înscrie la un concurs, pentru promovare sau sondaj și când raportați o problemă la site-ul nostru. Informațiile pe care ni le furnizați pot fi informații privind identitatea cum sunt numele și CNP, informații de contact cum sunt adresa, adresa de e-mail și numărul de telefon, informații financiare și privind cardul de credit.

- Informațiile pe care le colectăm despre dumneavoastră - În ceea ce privește fiecare dintre vizitele dumneavoastră pe site-ul nostru, putem colecta în mod automat următoarele informații:

* informații tehnice, inclusiv adresa Internet Protocol (IP) utilizată pentru a conecta computerul dumneavoastră la Internet, informațiile dumneavoastră de conectare, tipul de browser și versiune, setarea fusului orar, tipurile și versiunile de plug-in de browser, sistemul de operare și platforma;

* informații despre vizita dumneavoastră, inclusiv clickstream-ul Uniform Resource Locators (URL) complet la, prin și de la site-ul nostru (inclusiv data și ora); produsele pe care le-ați vizualizat sau pe care le-ați căutat; timpii de răspuns ai paginii, erori de descărcare, durata vizitelor la anumite pagini, informații despre interacțiunea paginilor (cum ar fi scrolling, clicuri și mouseover-uri) și metodele utilizate pentru a naviga spre ieșirea de pe pagină și orice număr de telefon folosit pentru a apela numărul nostru de serviciu clienți.

* Informații despre profil cum sunt numele de utilizator și parola, cumpărări/ comenzi, interese, preferințe, feedback și răspunsuri la sondaj.

Informații privind utilizarea serviciilor noastre, cum ar fi informații despre modul în care utilizați site-ul web, produsele și serviciile.

Informații pe care le primim din alte surse - Putem primi informații despre dumneavoastră dacă utilizați oricare dintre celelalte site-uri web pe care le operăm (dacă există) sau celelalte servicii pe care le furnizăm. În acest caz, vă vom informa când am colectat respectivele date că acestea ar putea fi partajate intern și combinate cu date colectate pe acest site. De asemenea, colaborăm îndeaproape cu terți (inclusiv, de exemplu, parteneri de afaceri, subantreprenori în servicii tehnice, de plată și de livrare, rețele de publicitate, furnizori de servicii de analiză, furnizori de căutare de informații, agenții de referință de credit) și putem primi informații despre dumneavoastră de la aceștia.

Nu colectăm nicio Categorie specială de date cu caracter personal despre dumneavoastră cu excepția situației în care acest lucru rezultă din contractul încheiat cu dumneavoastră (acestea includ detalii despre rasă sau origine etnică, convingeri religioase sau filozofice, viața sexuală, orientare sexuală, opinii politice, calitatea de membru al sindicatului, informații despre sănătatea dumneavoastră și date genetice și biometrice). De asemenea, nu colectăm nicio informație cu privire la condamnări penale.

În cazul în care nu ne furnizați datele cu caracter personal

În cazul în care trebuie să colectăm date cu caracter personal în virtutea legii sau conform termenilor unui contract pe care îl avem cu dumneavoastră și dumneavoastră nu ne furnizați datele atunci când sunt solicitate, nu putem realiza contractul pe care îl avem sau pe care încercăm să îl încheiem cu dumneavoastră (de exemplu, pentru a vă furniza bunuri sau servicii). În acest caz, putem anula un produs sau serviciu pe care l-ați cmandat, dar vă vom notifica dacă este cazul.

Cookie-uri

Site-ul nostru folosește cookie-uri pentru a vă distinge de alți utilizatori ai site-ului nostru. Acest lucru ne ajută să vă oferim o bună experiență atunci când ne vizitați site-ul și ne permite să îl îmbunătățim.

Un cookie este un mic fișier de litere și numere pe care îl stocăm în browserul dumneavoastră sau pe hard drive-ul calculatorului dumneavoastră dacă sunteți de acord. Cookie-urile conțin informații care sunt transferate pe hard-drive-ul calculatorului dumneavoastră.

Puteți bloca cookie-urile prin activarea setărilor în browser-ul dumneavoastră, care vă permite să refuzați setarea tuturor sau numai a anumitor cookie-uri. Totuși, dacă utilizați setările browserului dumneavoastră pentru a bloca toate cookie-urile (inclusiv cookie-urile esențiale) este posibil să nu puteți accesa toate sau unele părți ale site-ului nostru.

Utilizăm următoarele cookie-uri:

- Cookie-uri esențiale - Acestea sunt cookie-uri necesare pentru operarea site-ului nostru. Acestea includ, de exemplu, cookie-uri care vă permit să vă logați în zonele sigure ale site-ului nostru.

- Cookie-uri analitice/de performanță - Acestea ne permit să recunoaștem și să calculăm numărul de vizitatori și să vedem cum se comportă vizitatorii pe site-ul nostru atunci când îl folosesc. Acest lucru ne ajută să îmbunătățim modul în care funcționează site-ul nostru, de exemplu, asigurându-ne că utilizatorii descoperă mai ușor ceea ce caută. Acestea sunt informații statistice și nu identifică nicio persoană.

- Cookie-uri de funcționalitate - Acestea sunt utilizate pentru a vă recunoaște atunci când reveniți pe site-ul nostru. Acest lucru ne permite să personalizăm conținutul site-ului nostru pentru dumneavoastră, să vă întâmpinăm cu numele dumneavoastră și să ținem minte preferințele dumneavoastră (de exemplu, alegerea limbii sau a regiunii).

- Cookie-uri de orientare - Aceste cookie-uri înregistrează vizita dumneavoastră pe site-ul nostru, paginile pe care le-ați accesat și link-urile pe care le-ați urmat. Vom utiliza aceste informații pentru a ne face site-ul și reclamele afișate pe acesta mai relevante pentru interesele dumneavoastră

Vă rugăm să rețineți că terții (inclusiv, de exemplu, rețelele de publicitate și furnizorii de servicii externe precum serviciile de analiză a traficului pe Internet) pot utiliza cookie-uri asupra cărora noi nu avem niciun control. Aceste cookie-uri pot fi cookie-uri analitice/de performanță sau cookie-uri de orientare. Orice informații culese de acești terți vor fi reglementate de propria lor Politică de Confidențialitate/cookie-uri.

Cum utilizăm datele dumneavoastră cu caracter personal

Vom folosi datele dumneavoastră cu caracter personal doar cănd ne permite legea. Cel mai adesea vom utiliza datele dumneavoastră cu caracter personal în următoarele situații:

* Când trebuie să îndeplinim contractul pe care îl vom încheia sau pe care l-am încheiat cu dumneavoastră

* Când este necesar pentru interesele noastre legitime și interesele dumneavoastră, iar drepturile fundamentale nu depășesc acele interese.

* Când trebuie să respectăm o obligație legală sau de reglementare.

În general, întrucât datele cu caracter personal pe care le prelucrăm rezultă din contractul încheiat cu dumneavoastră de furnizare servicii sau bunuri, nu ne bazăm pe consimțământ ca bază legală pentru prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal cu excepția transmiterii comunicărilor de marketing apartinând terților via email sau mesaje text. Aveți dreptul să vă retrageți consimțământul pentru marketing în orice moment contactându-ne în acest sens.

Scopul în care vom utiliza datele dumneavoastră cu caracter personal

Vă prezentăm mai jos, sub forma de tabel, o descriere a tuturor modurilor în care intenționăm să utilizăm datele dumneavoastră cu caracter personal și a bazelor legale pe care ne întemeiăm scopul. Am identificat, de asemenea, care sunt interesele noastre legitime acolo unde este cazul.

De reținut că putem prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal din mai multe motive legale, în funcție de scopul specific pentru care le utilizăm.


 

Marketing

Facem tot posibilul să vă oferim să faceți propriile alegeri cu privire la anumite utilizări de date cu caracter personal, în special în marketing și publicitate.

Putem utiliza identitatea dumneavoastră, datele de contact, datele tehnice, datele de utilizare și datele de profil pentru a forma o imagine asupra a ceea ce considerăm că doriți sau aveți nevoie sau ceea ce prezintă interes pentru dumneavoastră. Astfel, putem decide care produse, servicii și oferte sunt relevante pentru dumneavoastră (noi numim acest proces marketing).

Veți primi comunicări de marketing din partea noastră dacă ați achiziționat bunuri sau servicii de la noi sau dacă ne-ați furnizat datele dumneavoastră atunci când v-ați înscris într-un concurs sau v-ați înregistrat pentru o promoție sau dacă v-ați exprimat consimțământul prin alte metode, și până când v-ați exprimat dorința de opt out a respectivei comunicări de marketing.

Marketing-ul terților

Vom obține consimțământul dumneavoastră expres înainte de a comunica datele dumneavoastră personale unei societăți din afara grupului nostru de societăți în scopuri de marketing.

Dezabonare

Puteți să ne solicitați să oprim transmiterea către dumneavoastră a mesajelor de marketing în orice moment prin logarea pe site (https://www.reseller.ro/portal - zona de client) și bifarea sau debifarea căsutelor relevante pentru a ajusta preferințele dumneavoastră de marketing sau prin accesarea link-urilor de dezabonare de la orice mesaj de marketing trimis dumneavoastră sau prin contactarea noastră în orice moment la adresa de e-mail: contact@reseller.ro.

Modificarea scopului

Vom utiliza datele dumneavoastră cu caracter personal numai în scopul pentru care le-am colectat, cu excepția cazului în care considerăm în mod rezonabil că trebuie să le utilizăm pentru alte motive și scopuri, iar acele motive și scopuri sunt compatibile cu scopul original.

În cazul în care trebuie să utilizăm datele dumneavoastră cu caracter personal într-un alt scop, vă vom notifica îi vă vom explica baza legală care ne permite să facem acest lucru.

Vă rugăm să rețineți că putem prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal fără cunoștința sau consimțământul dumneavoastră, în conformitate cu regulile de mai sus, atunci când acestea sunt solicitate sau permise de lege.

Divulgarea datelor dumneavoastră cu caracter personal

Putem comunica datele dumneavoastră cu caracter personal părților stabilite mai jos în scopul stabilit în tabelul de mai sus:

* i) Terții cărora alegem să vindem, să transferăm sau să fuzionăm părti din afacerea sau activele noastre. Alternativ, putem intenționa să achiziționăm alte afaceri sau să fuzionăm cu acestea. În cazul în care are loc o schimbare în afacerea noastră, atunci noii proprietari pot utiliza datele dumneavoastră cu caracter personal în același mod care este stabilit în această notificare de confidențialitate.

Solicităm tuturor terților să respecte securitatea datelor dumneavoastră cu caracter personal și să le trateze în conformitate cu legea. Nu permitem furnizorilor noștri de servicii terți să utilizeze datele dumneavoastră cu caracter personal în propriile scopuri și nu le permitem să prelucreze datele dumneavoastră cu caracter personal decât în scopurile specificate și în conformitate cu instrucțiunile noastre.

* ii) În cazul în care primim o reclamație de la un terț în care dumneavoastră ați utilizat serviciul într-un mod care este ilegal (de exemplu, dacă există o presupusă încălcare a dreptului de autor). Dacă primim o astfel de reclamație, putem utiliza adresa dumneavoastră IP pentru a vă notifica. Cu excepția cazului în care suntem obligați prin lege, nu vom divulga informațiile dumneavoastră cu caracter personal reclamantului.

* iii) Putem reține, de asemenea, anumite informații cu privire la utilizarea serviciilor Internet pentru a respecta legea. Vom divulga aceste informații atunci când vom fi obligați legal să facem acest lucru.

Securitatea datelor

Am implementat măsuri de securitate adecvate pentru a împiedica pierderea accidentală, utilizarea sau accesarea datelor dumneavoastră cu caracter personal într-un mod neautorizat, modificarea sau divulgarea acestora. În plus, limităm accesul la datele dumneavoastră cu caracter personal acelor angajați, agenți, antreprenori și altor terți care au nevoie să le cunoasca în scopul desfășurării afacerilor. Aceștia vor prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal numai conform instrucțiunilor noastre și sunt supuși unei obligații de confidențialitate.

Am implementat proceduri pentru a trata orice încălcare de date cu caracter personal suspectă și vă vom notifica pe dumneavoastră și orice autoritate de reglementare aplicabilă cu privire la o încălcare în cazul în care suntem obligați legal să facem acest lucru.

Reținerea datelor

Vom reține datele dumneavoastră cu caracter personal doar atât timp cât este necesar pentru a îndeplini scopurile pentru care le-am colectat, inclusiv în scopul îndeplinirii cerințelor juridice, contabile sau de raportare.

Pentru a determina perioada adecvată de reținere a datelor cu caracter personal, luăm în considerare cantitatea, natura și sensibilitatea datelor cu caracter personal, riscul potențial de daună din utilizarea sau divulgarea neautorizată a datelor dumneavoastră cu caracter personal, scopul în care prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal și dacă putem atinge acel scop prin alte mijloace și cerințele legale aplicabile.

În anumite circumstanțe ne puteți solicita să ștergem datele dumneavoastră: Regăsiți mai jos informații suplimentare.

În unele circumstanțe putem face anonime datele dumneavoastră cu caracter personal (astfel încat să nu mai fie asociate cu dumneavoastră) în scop de cercetare sau statistic, caz în care putem utiliza aceste informații pe termen nelimitat fără vreo notificare suplimentară către dumneavoastră.

Drepturile dumneavoastră legale

În anumite circumstanțe, aveți drepturi conform legislației privind protecția datelor dumneavoastră cu caracter personal. Aceste drepturi sunt enumerate mai jos:

* Solicitarea accesului la datele dumneavoastră cu caracter personal.
* Solicitarea corectării datelor dumneavoastră cu caracter personal.
* Solicitarea ștergerii datelor dumneavoastră cu caracter personal.
* Obiectarea privind prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal.
* Solicitarea restricției prelucrării datelor dumneavoastră cu caracter personal.
* Solicitarea transferului datelor dumneavoastră cu caracter personal.
* Dreptul de a retrage consimțământul.

În cazul în care doriți să exercitați oricare dintre drepturile prevazute mai sus, ne puteți contacta în orice moment în timpul programului normal de lucru la NAV Communications S.R.L., adresa: Aleea Teiul Doamnei, Nr. 6, Bl. 22, Sc. A, Et. 4, Ap. 23, Bucureşti, Sector 2.

Nu va trebui să plătiți o taxă pentru a avea acces la datele dumneavoastră cu caracter personal (sau pentru a exercita oricare dintre celelalte drepturi). Totuși, putem percepe o taxă rezonabilă dacă solicitarea dumneavoastră este în mod clar nefondată, repetitivă sau exagerată. Alternativ, putem refuza să dăm curs solicitării dumneavoastră în aceste situații.

Informații necesare din partea dumneavoastră

Vă putem solicita informații specifice pentru a ne ajuta să confirmăm identitatea dumneavoastră și pentru a vă asigura dreptul de accesare a datelor dumneavoastră cu caracter personal (sau pentru a exercita oricare dintre celelalte drepturi ale dumneavoastră). Aceasta este o măsură de securitate pentru a ne asigura că datele cu caracter personal nu sunt divulgate niciunei persoane care nu are dreptul să le primească. Vă putem contacta, de asemenea, pentru a vă ruga să ne transmiteți informații suplimentare în legatură cu solicitarea dumneavoastră pentru a accelera răspunsul nostru.

Termenul limită de răspuns

Încercăm să răspundem tuturor solicitărilor legitime în termen de 30 (treizeci) de zile. Ocazional, acest termen poate fi depășit dacă solicitarea dumneavoastră este complexă sau ați depus mai multe solicitări. În acest caz, vă vom notifica și vă vom ține la curent.

Terți

Terți interni - Alte societăți din Grupul nostru, care acționează în calitate de operatori sau persoane împuternicite de operatori.

Terți externi

Furnizorii de servicii care acționează în calitate de împuterniciți ai noștri pentru a ne asista la furnizarea serviciilor noastre către dumneavoastră.

Consilierii profesionali care acționează în calitate de operatori sau persoane împuternicite de operatori, inclusiv avocați, bancheri, auditori și asiguratori care furnizează consultanță, servicii bancare, juridice, de asigurare și contabile.

Autorități ale statului sau alte entități guvernamentale care pot solicita date cu caracter personal, precum și autoritățile fiscale, vama, registrarii pentru numele de domenii Internet (zona .ro) și alți regiștri pentru nume de domenii.

Drepturile dumneavoastră legale

Aveți dreptul de a:

Solicita acces la datele dumneavoastră cu caracter personal (cunoscute drept „solicitare de acces la date cu caracter personal”). Acest lucru vă permite să primiți o copie a datelor cu caracter personal pe care le deținem despre dumneavoastră și să verificați că le prelucrăm în mod legal.

Solicita corectarea datelor cu caracter personal pe care le deținem despre dumneavoastră. Acest lucru vă permite să corectați orice date incomplete sau inexacte pe care le deținem despre dumneavoastră, deși este posibil să avem nevoie să verificăm acuratețea noilor date pe care ni le furnizați.

Solicita ștergerea datelor dumneavoastră cu caracter personal. Acest lucru vă permite să ne solicitați ștergerea sau eliminarea datelor cu caracter personal în cazul în care nu există un motiv bun pentru care să continuăm prelucrarea acestora. Aveți, de asemenea, dreptul de a ne solicita ștergerea sau eliminarea datelor dumneavoastră cu caracter personal în cazul în care v-ați exercitat cu succes dreptul de a vă opune prelucrării (a se vedea mai jos), în cazul în care este posibil să vă fi prelucrat informațiile în mod ilegal sau în cazul în care ni se solicită ștergerea datelor dumneavoastră cu caracter personal pentru a respecta legislația locală. Cu toate acestea, vă rugăm să rețineți că este posibil să nu putem respecta întotdeauna solicitarea dumneavoastră de ștergere din motive juridice specifice care vă vor fi notificate, dacă este cazul, la momentul solicitării.

Obiectarea privind prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal în cazul în care ne bazăm pe un interes legitim (sau pe cele ale unui terț) și există ceva în situația dumneavoastră particulară care vă determina să doriți să obiectați prelucrării din acest motiv, întrucât simțiți că acest lucru are un impact asupra drepturilor și libertăților dumneavoastră fundamentale. Aveți, de asemenea, dreptul de a obiecta în cazul în care prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal în scopuri de marketing direct. În unele cazuri, putem demonstra că avem motive legitime convingătoare pentru a vă prelucra informațiile care vă depășesc drepturile și libertățile.

Solicitarea restrictiei de prelucrare a datelor dumneavoastră cu caracter personal. Acest lucru vă permite să ne solicitați suspendarea prelucrării datelor dumneavoastră cu caracter personal în următoarele situații:

* (a) în cazul în care doriți să stabiliți exactitatea datelor;

* (b) în cazul în care utilizarea noastră a datelor este ilegală, dar nu doriți să le ștergem;

* (c) în cazul în care aveți nevoie să păstram datele, chiar dacă nu mai avem nevoie de acestea, întrucât doriți să stabiliți, să exercitați sau să apărați revendicări juridice;

* (d) ați obiectat cu privire la folosirea de către noi a datelor dumneavoastră, dar avem nevoie să verificăm dacă avem motive legale imperative pentru a le folosi.

Solicitare de portabilitate a datelor dumneavoastră cu caracter personal pentru dumneavoastră sau un terț. Vă vom furniza dumneavoastră, sau unui terț pe care l-ați ales, datele cu caracter personal într-un format structurat, utilizat în mod obișnuit, care poate fi citit de mașină. Vă rugăm să rețineți că acest drept se aplică numai pentru informațiile automate asupra cărora v-ați dat consimțământul inițial pentru ca noi să le putem utiliza sau în cazul în care am utilizat informațiile pentru a executa un contract cu dumneavoastră

Retragerea consimțământului în orice moment în care ne bazăm pe consimțământ pentru prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal. Cu toate acestea, acest lucru nu va afecta legalitatea niciunei prelucrări efectuate înainte de a vă retrage consimțământul. În cazul în care vă retrageți consimțământul, este posibil să nu putem furniza anumite produse sau servicii către dumneavoastră. Vă vom informa dacă este cazul în momentul retragerii consimțământului.

Varianta: 10 OCTOMBRIE 2018