Reseller Hosting

Reseller hosting pe servere cu procesoare Intel Six Core şi storage SSD

Selectezi

Alegerea unui plan de reseller hosting iţi oferă accesul la servicii de calitate şi resurse suficiente pentru a asigura rularea afacerilor tale online în siguranţă.

Plăteşti

Poţi plăti serviciile de reseller hosting foarte uşor şi simplu prin metodele de plată online: Plata cu cardul, prin PayPal sau plata prin transfer bancar.

Foloseşti

Reseller web este soluţia perfectă pentru cei care doresc să înceapă propria afacere în acest domeniu dar şi pentru cei care deţin mai multe site-uri web.

Selectează planul preferat

B a s i c

Cu domeniu .EU gratuit!

  • Spaţiu pe disk 10GB
  • Conturi cPanel nelimitate
7,90€ /lună


A d v a n c e d

Cu domeniu .RO gratuit!

  • Spaţiu pe disk 30GB
  • Conturi cPanel nelimitate
14.99€ /lună


P r e m i u m

Cu domeniu .RO gratuit!

  • Spaţiu pe disk 100GB
  • Conturi cPanel nelimitate
29.99€ /lună


U n l i m i t e d

Cu domeniu .RO gratuit!

  • Spaţiu pe disk nelimitat
  • Conturi cPanel nelimitate
59.99€ /lună


Acces total cPanel/WHM

Cea mai populară interfaţă web, WHM – (Web Hosting Manager) pentru administrarea conturilor clienţilor. De asemenea, toţi clienţii tăi vor beneficia de acces la cPanel pentru administrarea propriului site.

Noua generație de reseller hosting!

SSD pentru toate pachetele de reseller hosting. Tehnologia SSD Hosting are la bază discuri Solid State Drive. Acest tip de hosting oferă viteze mari de transfer şi permite rularea de aplicaţii la viteze impresionante.

Alegând REseller.ro

ai acces la servicii premium

Serviciile de găzduire web pentru reselleri sunt construite pe o reţea solidă de servere robuste bazată pe infrastructură redundantă. Punctele de prezenţă unde avem găzduite serverele sunt situate în România, Statele Unite ale Americii şi Marea Britanie.

Backup disponibil

Avem implementă cea mai bună soluţie de backup: Idera (R1Soft). Vei avea acces la backup cu retenţie la 10 zile atât tu cât şi clienţii tăi.

Hardware performant

Pentru că ştim cât de important este ca afacerea ta să fie mereu online folosim doar hardware performant şi colaborăm doar cu marii furnizori.

Uptime 99,99%

Alegând să avem echipamentele colocate în cele mai performante centre de date din lume îţi putem garanta un uptime mare repectand SLA.